Op wolken lopen met Wolky schoenen

Veel mensen hebben ‘moeilijke voeten’ en krijgen snel last van hun voeten als ze schoenen dragen. Voor deze mensen zijn allerlei schoenen op de markt die een goede ondersteuning bieden en comfortabel lopen. Helaas is het vaak zo dat deze schoenen niet echt met de laatste trends meegaan en dus niet zo modieus zijn. Toch hoef je niet perse te kiezen tussen comfort of meegaan met de mode. Wolky is namelijk een schoenenmerk met schoenen die ontzettend comfortabel zijn, maar ook een modieus ontwerp hebben. Wolky is namelijk opgericht door Kees Diks, die in een schoenenzaak werkte en zich verbaasde over het gebrek aan comfortabel schoenen die modieus zijn. Toen is hij deze zelf maar gaan ontwerpen.

De collectie van Wolky

De naam Wolky is erg toepasselijk voor deze schoenen, aangezien de schoenen aanvoelen alsof je op wolken loopt. De schoenen hebben een ontzettend comfortabele zool met een verend voetbed van kurk. Daarnaast zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen die zich goed vormen naar de vorm van je voet. Bij Wolky vind je allerlei verschillende dames- en herenschoenen. Van stoere laarzen tot aan comfortabele sneakers en van elegante enkelaarsjes tot aan leuke sandalen. En bij al deze schoenen heb je het gevoel dat je op wolken loopt.

Wolky schoenen voor een outlet prijs

Door de hoge kwaliteit van de schoenen vallen ze ook in een iets hogere prijscategorie. Maar dit hoeft niet te betekenen dat Wolky schoenen niet voor jou zijn weggelegd. Je kunt Wolky bijvoorbeeld bestellen in een online outlet als To-be-dressed. Hier bieden ze allerlei kleding en schoenen aan van de mooiste merken met hoge kortingen. Hier is het dus altijd sale! In een fysieke outlet vind je meestal spullen uit voorgaande collecties, maar dat is bij To be dressed niet het geval. Ook artikelen uit de nieuwste collecties koop je hier met korting.