Algemene voorwaarden

Bestellen & Betalen: Via Casamama.nl kunt u gemakkelijk, snel en 24 uur per dag, 7 dagen in de week online zwangerschapskleding kopen.

Ook bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken om de bestelde kleding zelf te komen ophalen. Voor meer informatie hierover: info@casamama.nl.
Alle genoemde tarieven op onze website zijn inclusief 19% BTW.

.1. Betaling:
Betalen doet u vooraf via een overschrijving op onze bankrekening, via I-deal, of Paypal. Na ontvangst van uw betaling wordt de kleding verzonden en ontvangt u een automatische email ter bevestiging. Er geldt een betalingstermijn van 5 dagen, indien wij na 5 dagen nog geen geld hebben mogen ontvangen, krijgt u een herinneringsmail. Als er na 5 dagen alsnog geen betaling heeft plaatsgevonden, vervalt automatisch uw bestelling. Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met deze geldende voorwaarden. Indien u meer informatie wenst over een bepaald artikel, neem dan gerust contact met ons op via ons e-mailadres: info@casamama.nl.

.2. Wet kopen op afstand:
Casamama.nl verklaart de wet kopen op afstand van toepassing op de algemene voorwaarden.

.3. Gastenboek:
In ons gastenboek kunnen klanten hun reactie plaatsen over onze service, webshop ed. Eventuele negatieve reacties blijven gewoon staan. U kunt dus anoniem een reactie plaatsen. Bij grof taalgebruik, spam, discriminatie en of andere kwetsende uitlatingen zullen wij ons het recht voorbehouden om deze boodschapppen te verwijderen.

.4. Verzenden:
Onze administratie- en verzendkosten bedragen € 3.95 per verzending. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling door TNT Post bezorgd. Onze klanten ontvangen altijd van ons een bevestiging per e-mail als hun betaling door ons is ontvangen. Wij streven erna om alle bestellingen op dezelfde dag, van ontvangst betaling te verzenden naar onze klanten.

Als het formaat van de bestelling het toelaat, wordt deze als brievenbuspost verzonden (dit kan betekenen dat onze klanten bestellingen in 2 enveloppen ontvangen). Bij volumineuze artikelen en grote hoeveelheden wordt de bestelling als pakketpost verzonden. Voor pakketpost geldt dat het pakketje bij de buren afgeleverd kan worden door TNT als klanten niet thuis zijn.

Casamama.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies en/of beschadiging van de order tijdens verzending via TNT-Post. Onze klanten kunnen het risico hiervoor altijd verzekeren tegen meerprijs. Indien wenselijk, dienen klanten dit seperaat aan casamama.nl te melden.

.5. Ruilen & Retourneren:
Wij streven ernaar om klanten via onze webshop zo compleet mogelijk te informeren over de aangeboden artikelen, mocht een kledingstuk onverhoopt toch niet aan onze klanten hun verwachting voldoen, dan kan de klant dit zonder problemen ruilen of retourneren. Vervolgens zijn de volgende voorwaarden dan van toepassing:
.5.1. Ruilingen dienen binnen 3 werkdagen na ontvangst bij casamama.nl te worden gemeld via info@casamama.nl. De betreffende artikelen dienen vervolgens binnen 5 werkdagen na ontvangst bij ons retour te zijn. De te retourneren artikelen altijd met aangehechte prijskaartjes en in originele staat en verpakking retour zenden.
.5.2. Factuur of kopie factuur altijd toevoegen aan het te retourneren artikel(en).
.5.3. De retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant. Bij onvoldoende frankeren zullen de kosten hiervan in mindering worden gebracht op de creditnota.
.5.4. Als het geretourneerde artikel door casamama.nl is ontvangen, ontvangen onze klanten een e-mail ter bevestiging.
.5.5. Casamama.nl crediteerd het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde artikel(en) (excl de verzend -en administratiekosten) of voorziet haar klanten van een nieuw gekozen artikel of maat.

Het aankoopbedrag zal niet gecrediteerd worden indien artikelen gedragen en/of gewassen zijn of niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden. Aangezien casamama.nl de aangeboden artikelen niet rechtstreeks bij de fabrikant inkoopt, kunnen wij geen garanties geven op de levensduur van de kleding.

.6. Adresgegevens:
Casamama.nl
Morsestraat 16 b
4816 CH Breda
Tel 076-5325229

.7. Privacy verklaring:
Persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van de geplaatste bestelling(en) en zullen nooit aan derden worden verstrekt.